ODBIO ZVEZDU I PARTIZAN: Biznismen srpskog porekla nije želeo da sarađuje sa VEČITIMA!

Autor:

Sport

10.11.2021

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji predsednik ljubljanske Olimpije Milan Mandarić još jednom je govorio o mogućnosti da sarađuje sa beogradskim velikanima Crvenom zvezdom i Partizanom.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa poslednjeg večitog derbija

Mandarić je bio šest godina na čelu slovenačkog kluba, a za nekadašnjeg trenera Partizana koji je vodio i Olimpiju ima samo reči hvale.

- Marko Nikolić je najbolji trener koji je vodio Olimpiju u mojoj eri. Bez sumnje. On je izuzetan trener i izuzetan čovek. Bilo mi ga je žao. Smirivao sam ga deset dana, takođe ga branio od pritisaka, uključujući i UEFA. Međutim, na kraju je došao u moju kancelariju i rekao: "Predsedniče, odlazim. Ne mogu više da gledam kako te napadaju zbog mene. Znate da nisam rasista, ali nažalost desilo se ono što se desilo i zato odlazim." Kada sam hteo da predložim otpremninu, on nije hteo da uzme ni centa. Sastajemo se i danas ako smo oboje u Beogradu- ispričao je Mandarić za "Sportklub".

Republika

Foto: NK Olimpija

Savo Milošević i Milan Mandarić

On je otkrio da je odbio da ulaže u srpski fudbal i da ne planira da sarađuje sa Crvenom zvezdom i Partizanom.

- Što se tiče Crvene zvezde i Partizana, zvali su me pre izvesnog vremena i najviši predstavnici zemlje. Naravno da ih veoma poštujem, kao i ova dva kluba. A ovo nisu ni klubovi za Milana Mandarića niti je Milan Mandarić za te klubove. Tamo država mora prvo da uredi situaciju da bude povoljna za investitore u sport, i moji sagovornici su to razumeli. Imam mnogo toga da ponudim, da se ne hvalim, ali tako je kada imaš toliko iskustva iza sebe. Nisam još ništa odlučio. Ponekad čak razmišljam o tome da izaberem manji projekat gde će biti manji pritisak i gde će takođe biti potrebna manja ulaganja. Ali sigurno neću moći bez fudbala, što ću teško moći da objasnim svojim ćerkama i ženi. Još uvek imam želju za fudbalom- zaključio je Mandarić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading