I DALJE KRITIČNO: Najnovije informacije o stanju Milutina Mrkonjića

Autor:

Vesti

22.11.2021

06:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravstveno stanje počasnog predsednika socijalista Milutina Mrkonjića nešto je bolje, ali je on i dalje u teškom stanju.

I DALJE KRITIČNO: Najnovije informacije o stanju Milutina Mrkonjića

Foto: youtube.com/printscreen

Mrkonjić se već danima nalazi na bolničkom lečenju u Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje zbog ozbiljnih komplikacija u radu srca i priključen je na respirator.

- On je i dalje kritično, ali se vide neki pomaci. Nešto je bolje nego proteklih dana. Međutim, situacija je vrlo ozbiljna. Lekari ulažu zaista velike napore i mi svi čekamo povoljne vesti - kaže naš izvor blizak poznatom socijalisti.

I Mrkonjićeva partnerka Ana Bekuta pokazuje optimizam. Pevačica veruje da će se on oporaviti i da će izaći iz bolnice. Kako su preneli pojedini mediji, Bekuta je odbila ponudu menadžera da otkaže nastup u sredu u jednom beogradskom klubu, s obrazloženjem da u ovakvo teškoj situaciji ne želi da širi negativnu energiju. Ona je navodno kategorički rekla da otkazivanje nastupa ne dolazi u obzir i poručila da je sigurna u njegovu snagu, pa tako i njegov brzi oporavak.

Podsetimo, lekari sa klinike u kojoj je Mrkonjić hospitalizovan ranije su rekli da je političar u izuzetno teškom, zapravo kritičnom zdravstvenom stanju, zbog popuštanja srčanog mišića. On je, inače, početkom novembra završio na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu gde mu je ugrađen pejsmejker, a pre toga, u avgustu, je operisao je srčane zaliske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading