LASCIVNE FOTOGRAFIJE SKUPŠTINSKOG BIBLIOTEKARA ŠOKIRALE JAVNOST: Digla se velika bura, stižu žestoke reakcije!

Autor: Republika

Vesti

07.10.2021

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe Kraljević, bibliotekar Skupštine Srbije došao je u žižu javnosti zbog lascivnih fotografija koje objavljuje na svom Instagram profilu.

Foto: ST/N. MANDIĆ/printscreen

Bibliotekar Skupštine Srbije objavljuje svoje razlogićene fotografije na Instagramu

Naime, na navedenoj društvenoj mreži, Kraljević objavlje fotografije sa putovanja po svetu, iz radnog kabineta, ali ono što je privuklo posebnu pažnju javnosti jesu i njegove fotografije na kojima je u kadi, prekriven samo penom.

Takođe, Kraljević objavljuje fotografije iz kreveta hotelskih soba, one na kojima je nag do pojasa, ali i fotografije iz solarijuma.

S obzirom na to da predstavlja instituciju koja je oličenje demokratskog sistema jedne države, ovim podovom oglasio se i šef srpskog parlamenta Ivica Dačić.

On je ocenio da je takvo ponašanje neprimereno.

 Kao predsednik Skupštine po zakonu nemam nadležnost za službenike, to je u nadležnosti Generalnog sekretarijata i Administrativnog odbora. Ipak, mogu da kažem da je to apsolutno neprihvatljivo i ne dolikuje parlamentu - poručio je Dačić za Kurir.

U međuvremenu, Kraljeviću će biti skrenuta pažnja da ne zloupotrebljava slike s određenih zvaničnih dešavanja u Narodnoj skupštini, kao i one koje su vezane za poslove i radne zadatke na kojima su isti raspoređeni.

 

Počeo kao stažista

Kraljević je u Skupštinu Srbije ušao kao stažista još 2013, a donedavno je bio zaposlen u sektoru za međunarodne odnose/evropske integracije. Pre izvesnog vremena,  raspoređen je u biblioteku parlamenta. 

Marić: Žestoka osuda

Seksolog i psihijatar Jovan Marić žestoko je osudio ponašanje skupštinskog bibliotekara Đorđa Kraljevića koji je na svom Instagram profilu okačio svoje polunage i fotografije na kojima se pući!

- To ne može da radi, to su privatne fotografije i to nije prikladno i adekvatno ponašanje! Ne podržavam to, mora da se ponaša u skladu sa zanimanjem. Sve se pomerilo, sve te granice. Da je bila bibliotekarka bilo bi drugačije. Napisao sam jednu knjigu "Muškarac naspram žene" i tu obrađujem razlike između muškog i ženskog roda. Muški pol je mnogo više stimulisan vizuelnim - rekao je Marić u jutarnjem programu Kurir televizije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vracarka

08.10.2021 15:59

Lep momak