IZDAJNIK JE PREKO PUTA MENE! Žestoka rasprava Čanka i Dačića! SVE SE ORILO NA "PINKU"!

Autor:

Vesti

03.10.2021

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivica Dačić i Nenad Čanak jutros su ušli u žestoku raspravu u jutarnjem programu TV Pink, a sve je krenulo pričom o 5. oktobru, a završilo se time što je Dačić Čanka nazvao izdajnikom koji bi trebalo da je u zatvoru.

Republika

Foto: Printskrin

Nenad Čanak i Ivica Dačić u žestokoj raspravi

 

- Peti oktobar nije značajan kao datum, čak je 24. septembar značajniji datum, jer su bili izbori. Tu je bilo različitih procena šta dalje, kako dalje, broje se glasovi... I onda je taj 5. oktobar bio reakcija. Izgleda da je bilo lakše da se organizuje 5. oktobar, nego izbori - rekao je Dačić.

Čanak je zatim rekao kako su u to vreme imali veliku podršku građana što se, dodaje, pokazalo na izborima. Nakon što je tada pobedio Koštunica, nastavlja Čanak, problem je nastao kada se postavilo pitanje - šta dalje.

- Mi smo imali veliku podršku građana i to se pokazalo na izborima. Pobedio je Koštunica, međutim, ono što je bio drugi problem posle je - šta dalje? - rekao je Čanak.

Dačić je zatim poručio Čanku kako bi trebalo da bude uhapšen nakon izjave da je Srem zapravo deo Hrvatske i dodao kako im nije mesto da idu na Cetinje i drže skupove.

- Ti bi trebalo da budeš uhapšen zato što si izjavio da je Srem Hrvatski. Ja sam bio ministar policije, da sam hteo da te uhapsim, mogao sam. Ni meni, ni njemu nije mesto da idemo na Cetinje i držimo skupove - rekao je Dačić Čanku.

- Ja nisam držao skupove na Cetinju - rekao je Čanak.

- Izdajnik je prekoputa mene - rekao je Dačić.

- Izdajnik je prekoputa mene - ponovio je Čanak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading