IVICA DAČIĆ PRAVO U METU: Opozicija je nahuškala na Milana Lađevića!

Autor: Republika

Vesti

01.10.2021

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Skupštine Srbije i prvi čovek Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić oglasio se povodom napada na glavnog urednika Ssrpskog telegrafa Milana Lađevića

Republika

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Ivica Dačić smatra da je huškanje od strane opozicije dovelo do napada na Milana Lađevića

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić najoštrije je osudio napad na glavnog urednika Srpskog telegrafa Milana Lađevića.

- Ovo je za najoštriju osudu. To je posledica huškanja na Milana Lađevića, urednika Srpskog telegrafa, od strane opozicije, ali i izdajnika iz redova vlasti koje on proziva. Nedopustiv je napad i očekujem reakciju nadležnih organa i medijskih udruženja - istakao je Dačić za Srpski telegraf i Republiku.

Podsetimo, incident se dogodio na semaforu u centru grada na uglu Vlajkoviće ulice i Trga Nikole Pašića kada je napadač izenada pretrčao na crveno svetlo samo da bi došao do Lađevića i udario ga u rame, a zatim mu i uputio ozbiljne pretnje po život.

Srpski telegraf, koji postoji od marta 2016, nikada nije prezao od toga da uđe u koštac sa najrazličitijim pričama kako bi svojim čitaocima omogućio da uvek prvi dobiju samo istinite i potpune informacije.

Novinari Srpskog telegrafa i Republike razotkrili su niz afera u koje su bili umešani i neki od najviših funkcionera u zemlji, pisali su hrabro o svim zločinima klana Veljka Belivuka, ali i o svim drugim kriminalnim organizacijama i malverzacijama. 

Zbog svega toga je jasno da smo trn u oku mnogima, ali će Srpski telegraf i Republika nastaviti da se bore za istinu i za slobodu govora i izveštavanja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading