SIN IVANA ZDRAVKOVIĆA NEUTEŠAN NAKON SMRTI OCA: Komšinica progovorila o detaljima, pa otkrila da li ih je Goca pozvala! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Zabava

01.10.2021

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon smrti Ivana Zdravkovića, za portal Republika.rs oglasila se njegova prijateljica koja je živela sa njim, pa nam je otkrila detalje koje niko nije znao.

Republika

Foto: E-Stock, Youtube

Ivan Zdravković preminuo u bolnici

 

Brat Tome Zdravkovića Ivan Zdravković skončao je svoj život nakon duge i teške bolesti u devedesetim godinama. Da stvar bude još čudnija, Ivan je preminuo na isti dan kada je bilo obeležavanje 30 godina od smrti Tome.

Portal Republila.rs posetio je Pančevo, gde je Ivan stanovao, a tada nas je dočekao njegov sin Miki, koji se oglasio i otkrio u kakvoj je stanju bio njegov otac. 

Republika

Foto: Instagram.com/Printscreen, Facebook.com/Printscreen, Republika.rs

Posetili smo dom Ivana Zdravkovića

 

- Ivan je izašao tek iz bolnice, operisao je kuk, ima 90 godina, kako može da bude - prokomentarisao je Miki. 

Međutim, sa druge strane, prijateljica Ivana Zdravkovića Desanka Višić oglasila se na naš poziv i otkrila potresne detalje o njegovoj smrti. 

- Ivana su odveli u bolnicu, tamo je preminuo. Osećam se nikako, Ivan je umro! Umro je, odveli su ga u bolnicu i tamo je umro... Ne znam, sin i snaja su ga odveli sa Hitnom pomoći i više ništa ne znam. Njegov sin je noćas meni javio da je umro Ivan. Meni je mnogo teško! - ispričala nam je Desanka za Republika.rs.

Da li je Goca zvala možda?

- Nije, nije. Ne znamo kad će biti sahrana - dodala je Ivanova prijateljica za Republika.rs.

Republika

Foto: ST/V. Lukić, E-Stock

Goca Zdravković nije pozvala da izjavi saučešće povom smrti Ivana Zdravkovića

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading