KAD JE ISPORUKA BELE TEHNIKE PRIORITET, ONDA NEMA BRIGE

Autor:

Vesti

18.08.2021

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija Gigatron već dve decenije slovi za jednu od najvećih i najboljih domaćih kompanija koja se bavi prodajom tehničke robe. Gigatron je, prateći svetske trendove i ugledajući se na najprestižnije svetske prodavnice potrošačke elektronike, više puta postavljao nove ciljeve i pomerao granice – uvek spreman da ponudi više.

Republika

Foto: Gigatron

 

Gigatron je odlučan u nameri da kupcima bele tehnike ponudi ne samo bogat asortiman već i najbolju uslugu dostave robe do kupca. Prirotietna isporuka bele tehnike je usluga koja kupcima garantuje da će kupljeni aparati na njihovoj adresi biti u dogovorenom danu, tj. da dostava neće kasniti ni dan. U suprotnom, to jest ukoliko dostava zakasni, Gigatron se obavezuje da će kupcu vratiti novac koji je plaćen za uslugu isporuke – i to u duplom iznosu.

Republika

Foto: Gigatron

 

Bez obzira na to da li kupujete mikrotalasnu rernu, sudo-mašinu, zamrzivač ili side-by-side frižider, Gigatron garantuje da će svaki aparat biti isporučen bez ikakvog fizičkog oštećenja i da će biti unet u vaš stan, bez obzira na to na kom se spratu nalazi.

Republika

Foto: Gigatron

 

Najveći izbor bele tehnike i druge tehničke robe, poput računara i televizora, uz veliki besplatan parking i ljubazno stručno osoblje, očekuje vas u Gigatron Megastore prodajnim objektima koji se nalaze u više gradova u Srbiji, a na raspolaganju vam je i Gigatron Internet prodavnica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading