ZABORAVILI ĆERKU (14) NA PUMPI: Roditelji tek kod Lapova primetili da im NEMA DETETA!

Autor:

Vesti

09.08.2021

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turska porodica koja se sa odmora iz domovine vraćala u zapadnu Evropu, zaboravila je na jednoj benzinskoj pumpi kod Niša četrnaestogodišnju ćerku. Nestanak deteta primetili su tek u Lapovu, pa su alarmirali tamošnju policiju koja je obavestila niške kolege, pa je devojčica zbrinuta do povratka zaboravnih roditelja.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Foto: Ilustracija

Kako se saznaje, nesvakidašnji događaj odigrao se 7. avgusta oko 7.45 sati na pumpi na deonici autoputa Beograd – Niš gde su se Turci zaustavili radi odmora.

- Devojčica i njen brat su spavali na zadnjem sedištu automobila kada su roditelji napustili vozilo. Tokom njihovog odsustva i četrnaestogodišnjakinja je izašla iz kola ali se mimoišla sa ocem i majkom. Oni su ušli u automobil i nastavili put a da im deteta nema primetili su tek kod Lapova, kada se dečak probudio i kazao im da mu je sestrica nestala - navode sagovornici upoznati sa ovim slučajem, prenose Novosti.

Turski državljani otišli su u Policijsku stanicu Lapovo i zatražili pomoć nakon čega je alarmirana i niška policija.

- Policijski službenici PU Niš odmah su otišli na benzinsku pumpu i zatekli tinejdžerku kako sedi na klupi. Kod sebe je imala putnu ispravu, pa je potvrđeno da se radi o maloletnici koju roditelji traže. Policajci su ostali uz devojčicu sve dok je roditelji nisu preuzeli i nastavili put - kažu izvori.

U niškoj Policijskoj upravi potvrđeno je da su njihovi službenici zbrinuli maloletnu devojčicu zatečenu na benzinskoj pumpi u okolini Niša do dolaska roditelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading