BIO MI JE KAO DRUGI BRAT: Ruška Jakić u HAOSU nakon smrti Lazanskog, otkrila ŠTA će uraditi u njegovu čast!

Autor:

Vesti

04.08.2021

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato TV lice Ruška Jakić, novinarka i urednica jednog od najtiražnijih časopisa u staroj Jugoslaviji, autorka i voditeljka jedne od najgledanijih emisija na srpskim televizijama već skoro tri decenije, duboko je potresena vešću o smrti svog dragog prijatelja, analitičara i ambasadora Srbije u Rusiji Miroslava Lazanskog, koji je iznenada preminuo sinoć, u 71. godini.

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Miroslav Lazanski

Ona je u ekskluzivnoj izjavi za Kurir, sumirala utiske o svom višedecenijskom druženju sa Lazanskim.

- Družili smo se 25 godina i on je meni bio drugi brat. Sva sam potrešena, u totalnom sam šoku. Umeli smo da vodimo male noćne razgovore. Bio je pre svega dobar čovek, ali i muž, otac i prijatelj. Gledala sam ga pre neki dan kada je gostovao na "Pinku" i "Hepiju", nisam ni slutila da boluje od nečega. On je za mene bio Laki, a ja njegova Rule. Kada sam ga poslednji put videla, rekla sam mu da fantastično izgleda. Nikada nije priznavao da je bolestan, uvek je imao specifični humor. Ne mogu da se oporavim od ove vesti. Sa njim sam poslednju emisiju snimila pred njegov odlazak u Moskvu za ambasadora, to ću pustiti kao in memoriam, u njegovu čast - rekla je za Kurir potrešena Ruška.

Od analitičara se oprostila i Vesna Dedić, voditeljka emisije "Balkanskom ulicom".

- Poslednji pozdrav kolegi Lazanskom. Bio je vrhunski novinar i sjajan gost Balkanske ulice - objavila je ona u svojoj priči na Instagramu.

Republika

Foto: instagram.com/dedicvesna

 

 

Podsetimo, ambasador Lazanski je preminuo u svom domu u Beogradu od posledica srčanog udara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading