MIROSLAV LAZANSKI BIĆE SAHRANJEN U PETAK! Knjiga žalosti u Ministarstvu spoljnih poslova

Autor: Republika

Vesti

04.08.2021

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambasador Srbije u Rusiji, dugogodišnji novinar i vojni analitičar Miroslav Lazanski, koji je preminuo u Beogradu od posledica srčanog udara biće sahranjen u petak, 6. avgusta.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

 

On će biti sahranjen u 14 časova na Novom groblju u Beogradu, saznaje Telegraf.rs. 

Komemoracija će biti održana istog dana u 10.30 časova, u Ministarstvu spoljnih poslova (MSP).

U četvrtak i petak od 10 do 13 časova biće otvorena Knjiga žalosti u zgradi MSP, u Ulici kneza Miloša 24 (svečani ulaz na uglu sa Nemanjinom ulicom).

Biće otvorena i elektronska Knjiga žalosti na adresi: protocol@mfa.rs.

Inače, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, danas se opet, nakon sastanka sa rukovodstvom Republike Srpske, osvrnuo se na smrt Miroslava Lazanskog, i tom prilikom rekao da je ovo težak dan za Srbiju kao i da će novo bobrbeno vozilo nazvati po njemu.

- Danas je pored "Oluje" težak dan za nas zato što smo ispratili Miroslava Lazanskog, novo borbeno vozilo, funkcionalno koje budemo dobili zvaće njegovim imenom - rekao je predsednik Srbije:

- Već je dogovoreno sa Jugoimport SDPR-om da se sledeće vozilo, multifunkcionalno vozilo za armiju, zove po Lazanskom. Pored "Lazara" imaćemo i vozilo "Lazanski" - rekao je Vučić.

Lazanski je preminuo noćas u 71. godini života.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading