ĐILAS PINOKIO 2011. GODINE OBEĆAO GRAĐANIMA METRO PA NIŠTA OD TOGA: Najavljivao odlazak iz politike pa nastavio da parazitira

Autor: Republika

Vesti

03.08.2021

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Đilas, lider Stranke slobode i pravde, još od davne 2011. kada je bio na vlasti, obmanjivao je građane Srbije obećavajući im kule i gradove od kojih do kraja njegovog vremena na vlasti nije bilo ništa. Samo jedno u nizu obećanja je i ono da će makar otpočeti izgradnju metroa u Beogradu.

Republika

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Dragan Đilas

Naime, Đilas je u intervjuu za list "Vreme" januara 2011. godine, u vreme dok je bio gradonačelnik Beograda, obećao narodu da će još te godine otpočeti izgradnju metroa.

- Mi ćemo ove i naredne godine da uradimo sve što je neophodno da bi mogli da počnemo da gradimo metro - rekao je, između ostalog, Đilas, pa naglasio da do sada "ništa nisu slagali".

No, do toga do kraja njegovog mandata na mestu gradonačelnika nije došlo.

Takođe, Đilas je tada naglasio i da ne planira ceo život da se bavi politikom, ali je, kao što vidimo, u politici i danas - punih 10 godina kasnije nastavio da parazitira.

No, ni tu nije kraj. Govoreći o svom imetku, on je rekao da je početni kapital zaradio u inostranstvu, i to kao perač prozora u Londonu, što su još tada mediji povezivali s pričom Marka Miloševića, sina nekadašnjeg predsednika Jugoslavije Slobodana Miloševića, koji je tvrdio da je novac zarađivao noseći gajbice, piše Kurir

U celom intervjuu nekadašnji prvi čovek prestonice priznao je i da je imućan.

- Finansijski imam dovoljno koliko je potrebno za normalan ljudski vek - zaključio je Đilas tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ivana

03.08.2021 18:44

Dragan Đilas je zaista čovek koji je uništio našu državu i njene građane. Srbija se danas cela razvijai gradi, hvala predsedniče na svemu što činite za naš oporavak i razvoj naše države.

Una

03.08.2021 19:48

Ko jednom prevari narod , neće biti druge šanse!

Maja

03.08.2021 22:12

Od istine se ne može pobeći. Djilas je lagao, nije ispunjavao obećanja i zato ga narod i neće

Petar

04.08.2021 07:04

Đilas je uvek lagao, a narod je konačno uvideo ko je on zapravo.