ŽAKLINI TATALOVIĆ SAD SMETAJU I APLAUZI ZA VUČIĆA! Predsednik joj ŠMEKERSKI odgovorio: Vidim da Vas to muči, razumem što ste nervozni!

Autor: Republika

Vesti

03.08.2021

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas završne radove na rekonstrukciji i izgradnji Kliničkog centra Srbije u Beogradu.

Foto: Youtube/N1, Tanjug/J. Ilić

 

Nakon obilaska radova predsednik je odgovarao na pitanja novinara.

Žaklina Tatalović zvezda Đilasove televizije N1 došla je s namerom da provocira kao i uvek, pa je tako i ovaj put iskoristila priliku da pita predsednika Vučića kako se oseća s obzirom na to da mu, prema njenim navodima, radnici ne aplaudiraju spontano, već to uvežbavaju pola sata pre nego što on treba da dođe.

-  Ja ne znam to, vidim da Vas to muči gde god da dobijam aplauze, Vama aplaudiraju samo spontano, a meni je namešteno - odgovorio je Vučić i dodao:

- Ako će to da Vam pomogne da mislite o sebi još malo bolje i još malo lepše, o meni ništa loše neće da govori jer nemam pojma ni ta su radili radnici, niti sam to od njih očekivao. Moje je da im pružim ruku, da ih pitam kako rade na vrućini, to je sve. Nisu su mi potrebni aplauzi, na svaku Vašu reč mogu da organizujem, gde god da se pojavim da skupim hiljadu, pet, deset, pedeset i sto hiljada ljudi, a to ne radim nikada, jer bi bilo neodgovorno. Ja razumem vašu nervozu - zaključio je predsednik Vučić.

Nakon što ga je novinarka prekinula, on joj je odgovoro da razume i nervozu njenih vlasnika, ali ju je zamolio da mu dopusti da joj da odgovore na brojna pitanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mitrofan Fustić Morija

03.08.2021 11:14

Подржавамо вишегодишњи константан захтев широких народних маса, радних људи и грађана, радника, сељака, поштене интелигенције, да се успостави јавни регистар антидржавних антисрпских завереничких превратничких непријатељских медија, непријатељских новинара, непријатељских удружења, непријатељских политичких странака, непријатељских политичара и државника, непријатељских привредних субјеката, непријатељских образовних радника, непријатељских културних радника, непријатељских културних, спортских и образовних установа.

Marijana

03.08.2021 21:08

Žaklina je baš nervozna, sve joj smeta!? A njen Đilas o aplauzima može samo da sanja!