MINISTAR VULIN PORUČIO DŽAFEROVIĆU: Mnogo je pitanja, a durenje i izigravanje žrtve, nije odgovor

Autor:

Vesti

05.06.2021

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Kao i uvek kada nema šta da kaže, Džaferović se naduri i izigrava žrtvu. Kao kada iz lenjosti i nesposobnosti ne obezbedi vakcinu protiv kovida, a brani građanima BiH da spas traže u Srbiji.

Foto: MUP Srbije
Aleksandar Vulin

Ni jedan moj argument nije osporio, a posebno ne da je izjavio da je za njega Kosovo nezavisno. Zato i ne može da odgovori kako po njegovoj logici nije nezavisna i Republika Srpska. 

Ako je stvarno predstavnik svih građana BiH, zašto njegova partija SDA u svom programu predviđa ukidanje Republike Srpske i zašto kod Đukanovića ide sa Komšićem, a ne i sa Dodikom", upitao je ministar policije Aleksandar Vulin bošnjačkog člana Predsedništva BiH Šefika Džaferovića koji je juče u Crnoj Gori odbio da komentariše i odgovori na izjavu ministra unutrašnjih poslova Srbije Aleksandra Vulina, jer kako kaže, to smatra "nedostojnim". 

- A kada smo već kod pitanja na koja nema odgovora, da ponovim, ko je pokušao da ubije Aleksandra Vučića u Srebrenici i zašto niko nije ni uhapšen, ni osuđen i zašto kraj Vučića, dok ga je linčovala rulja uz vrištanje Alahu akbar, nije bio njegov domaćin Alija Izetbegović i zašto Naser Orić, dokazani ubica civila, nije u zatvoru? Mnogo je pitanja, a durenje i izigravanje žrtve, nije odgovor - poručio je ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin bošnjačkom članu Predsedništva BiH Šefiku Džaferoviću

Ministar Vulin je ranije juče izjavio da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić predsednik svih Srba i da je njegovo pravo i obaveza da razgovara sa njima kada im je teško i odbacio navode Džaferovića da se Srbija prema BiH ponaša paternalistički.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading