U PARTIZANU SVIMA LAKNULO: Novo pojačanje umalo završilo u ZVEZDI, evo šta je presudilo!

Autor: Republika

Sport

05.06.2021

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo pojačanje Partizana Siniša Saničanin bio je dugo na radaru Crvene zvezde pre dolaska u Humsku.

RepublikaFoto: Starsport
Siniša Saničanin protiv Crvene zvezde

Defanzivac Vojvodine je napustio pripreme reprezentacije Bosne i Hercegovine radi potpisa ugovora u Humskoj.

Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev otkrio je kako se Saničanin odlučio da umesto poziva sa "Marakane" obuče dres Partizana.

Nije bilo jednostavno završiti transfer Siniše Saničanina. Spletom srećnih okolnosti po Partizan, neki kvalitetni klubovi iz Evrope nisu imali plasman u domaćem prvenstvu, kako su zamislili, a mi smo brzo reagovali. Bilo je i unosnijih ponuda za Saničanina, ali ljudi koji vode Sinišinu karijeru shvatili su šta je njemu potrebno u ovom trenutku. Jasno je da će on pre ili kasnije otići na top nivo, i napraviti stepenicu više u karijeri. Zato su i izabrali klub koji je reper kada su prodaje u pitanju - rekao je Ivica Iliev i dodao:

RepublikaFoto: FK Partizan
Saničanin potpisuje ugovor sa Milošem Vazurom

Nismo bilo koga nadmudrili, samo smo bili onakvi kakvi treba da budemo u pregovorima. Profesionalni! Dali smo ideju i viziju, a Siniši se to svidelo. Ova ekipa koja vodi Partizan na okupu je već šest godina. Sve radimo zajedno, to nije slučajno i igrači to vide. Ponosimo se što odskačemo u tom smislu u odnosu na region. Način na koji radimo je evropski i tako ćemo nastaviti - istakao je Iliev.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
lesa

05.06.2021 11:17

Presudilo je to sto bih na Marakani grejso tribine.