Nikada novac ne pozajmljujte pred USKRS, ako to uradite desiće vam se nešto UŽASNO!

Autor: Republika

Vesti

26.04.2021

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crna magija srećom ne deluje uvek, ali ako vam neko gata za vreme određenih verskih praznika, nema vam pomoći, osim ukoliko strogo ne vodite računa.

RepublikaFoto: Photo by Javier Peñas on Unsplash
Foto: Ilustracija

Vreme Uskrsa, Veliki petak, veče pre Đurđevdana, Đurđevdan i period od katoličkog do pravoslavnog Božića, vračare, gatare, crni magovi imaju najviše posla. Tada se poručuje magija koja će vam zanavek uništiti život.

Naime, za vreme ovih crvenih slova najčešće se nabacuje crna magija koja prouzrokuje finansijske gubitke, potpuni novčani krah, pa čak i siromaštvo.

Osoba koja želi da vam naudi obično u tom periodu traži pozajmicu u bilo kom iznosu, i uz odrađivanje magijskih rituala taj novac stavlja u grob, da prenoći, pa vam onda vrati. Ukoliko kažete da nemate novac da date na zajam, obično će vas drugi dana zamoliti za pozajmicu nekog minimalnog iznosa, tek toliko da dobiju i gataju, pa makar to bilo i deset dinara. Zato ni tada nikako ne dajte pare.

Veruje se da su te čini toliko jake, da ostaju i do treće inkarnacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading