(FOTO) SKANDALOZNO BANČENJE BUDUĆIH AKADEMSKIH GRAĐANA: Studenti pa da li vas je bar malo SRAMOTA?

Autor:

Vesti

11.04.2021

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedelju dana pošto su se našli u žiži javnosti kada su u Studentskom gradu napravili korona žurku i ostavili gomilu smeća studenti su nešto slično uradili na zelenoj površini u blizini isključenja i uključenja na auto-put kod Tošinog bunar. Na sreću, niko nije nastradao iako su se pojedini studenti stajali čak i nasred kolovoza.

RepublikaFoto: instagram.com/MojBeograd
Studenti ispred studentskog grada na autoputu

Neodgovorno ponašanje mladića i devojaka zabeležio je jedan od vozača koji je na Instagramu objavio snimak iz vozila gde se vidi kako maltene zaobilazi ljude na putu.

- Zdravo, ako želite okačite ovaj bezobrazluk. Nemam ništa protiv studenata, ali ovo je prevršilo svaku meru i granicu. Svako veče stoje na putu isključenje/uključenje auto-puta Tošin Bunar. Neće se opametiti dok ih neko ne pokosi. Prijavljivano milion puta i ništa. Parkiraju se na zelenu površinu i niko ništa ne preduzima. Najveći apel vozačima koji kada se isključuju sa autoputa pri većoj brzini ne pokupe nekog od tih maloumnika, pa na kraju završe u zatvoru ni krivi ni dužni. Većina njih je u alkoholisanom stanju i nemaju nameru da se pomere  kada vide vozilo, već kreću da se deru i razbijaju flaše – tvrdi svedok "šenlučenja" studenata.

Kako kaže, video snimak je napravio pre svega zbog vozača.

RepublikaFoto: instagram.com/MojBeograd
Đubre koje su ostavili iza sebe

Treći klip postavio je na Instagramu jutros kada je usnimio zeleno ostrvo puno smeća na mestu gde su se sinoć okupili studenti.

- Epilog snimka od sinoć, studenti ostavili za sobom smeće, uključenje na auto-put, Tošin bunar – zaključio je revnosni građanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading