MINISTAR PROSVETE IMA PORUKU ZA STUDENTE: Evo šta je rekao o ŽURKAMA!

Autor: Republika

Vesti

06.04.2021

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom nedavnog okupljanja studenata, prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić apelovao je na studente da se suzdrže od masovnih okupljanja i proslava i da poštuju mere države koje su jedina šansa da se sa virusom kovid 19 izborimo i vratimo normalnom funkcionisanju.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Branko Ružić

- Uz svo razumevanje koje mogu da imam za potrebu i da se provedete i opustite, apelujem na vas da izbegavate bilo kakve mogućnosti u kojima će virus pobeđivati, a mi gubiti - podvlači Ružić i dodaje da najmanje što možemo da uradimo za već napregnuti zdravstveni sistem jeste da se, poštujući mere vlade, solidarišemo sa svakim njegovim radnikom, od doktora, preko medicinskih sestara, do svakog člana nemedicinskog osoblja.

- Na ovaj način svaka lepa okolnost i svako nama svojstveno druženje biće sve dalje i dalje, a to ne smemo dozvoliti, posebno ne sada kada država čini što retko koja u svetu uspeva - da obezbedi izlaz iz ove situacije - poručuje ministar. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading