ATRAKTIVNA APOTEKARKA OBJASNILA IZAZOVNE SNIMKE: Radila sam godinu dana u kovid centru, moram da se našalim!

Autor:

Vesti

09.04.2021

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Apotekarka Ana Milanović (45) iz Kragujevca zapalila je društvenu mrežu TikTok svojim snimcima na kojima u atraktivnom izdanju, u belom mantilu sa neodoljivim dekolteom, u apoteci peva numere koje, simbolično, imaju veze upravo sa lekovima i bolovima.

Foto: printscreen
Ana Milanović

Kragujevčanka Ana već 25 godina radi u Kliničkom centru kao medicinska sestra, a apoteka u kojoj snima video klipove koji su zapalili srpsku javnost je njena, jer je kasnije završila i farmaciju.

Kada je počela da snima kratke video sadržaje na TikToku, nije ni mogla da sluti da će privući tako veliku pažnju ne samo javnosti, već i medija.

- Sve je to samo šala. Znate, godinu dana sam u kovid centru u Kragujevcu, zbog korone nema više druženja, te smo šalu morali da prenesemo na društvene mreže - započinje Ana priču za Telegraf.rs.

Ona navodi da je upravo to bio cilj njenih klipova, a ne ismevanje ili omalovažavanje profesije koju voli. Kao neko ko se više od godinu dana nalazi na prvoj liniji borbe protiv kovida, Milanovićeva navodi da je i sama preležala virus, i to na nogama, kao i da drugu opciju sem vakcina - nemamo.

- Naravno da sam za vakcinaciju, kao zdravstveni radnik. Sve i da nije efikasna, kako neki tvrde, mi nemamo drugi izbor sada. Imala sam koronu, a da nisam ni znala. Nismo uzimali godišnji odmor, borili smo se za pacijente - rekla je Ana i podsetila da je Kragujevac u jednom trenutku bio jedno od najvećih žarišta korona virusa u Srbiji, te da je svo medicinsko osoblje preumorno.

- Čini mi se da prva dva meseca, kada je krenula korona, nismo viđali svoje porodice, bili smo u karantinu, u jednom hotelu. Prali ruke non stop, bili jako uplašeni jer ništa o kovidu nismo znali - priseća se ona.

Milanovićeva, kao apotekarka, preporučuje unos vitamina C i cinka kao najbolji način da ojačate imunitet.

Inače, kako kaže, za njen izgled zaslužna je genetika, jer za vežbanje i teretanu i nema vremena.

- Doduše, mnogo radim, i u Kliničkom centru, i u svojoj apoteci, plus kućne obaveze koje ima svaka žena - navodi Ana, koja je i majka jednog dvadesetpetogodišnjaka.

Ova privlačna apotekarka na TikToku trenutno ima oko 45.000 pratilaca koji se ne libe da joj u komentarima ispod videa ukažu na njen seksepil.

Komentari (2)

Loading
Posto pola sata

09.04.2021 14:33

Gde vise nalazite tolike fanfulje? Kad ce u "shoping" u Dubai?