(FOTO) NEĆE VAM BITI DOBRO OD OVIH SLIKA! Dr Srđa Janković ima brutalnu PORUKU za sve one koji ne žele da nose maske

Autor: Republika

Vesti

02.04.2021

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imunolog i član Kriznog štaba dr Srđa Janković podelio je na svom Fejsbuk profilu objavu prestižnog "Sent Luk medicinskog centra" sa Filipina i mnoge je šokirao, ali i poslao snažnu poruku zašto bi svi trebalo da nosimo maske.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Srđa Janković

Poruke koje šalju te slike su zastrašujuće, ali su, sasvim je izvesno, dobra poruka za sve one koji imaju teorije da zaštita od koronavirusa nije potrebna.

Kada ih vidite, ako ste protivnik nošenja maski i generalnog poštovanja epidemioloških mera, verovatno ćete promeniti mišljenje.

Svaki od ta tri posta sastoji se od dve sličice i kratkog, ali efikasnog komentara.

Na prvoj objavi su dvojica muškaraca i obojica poručuju da ne mogu da dišu, s tim da se jedan budi što nosi masku, a drugi se bori za život na respiratoru.

Wearing of face mask and face shield is highly recommended to protect you from the COVID-19 virus. A safety reminder from St. Luke's Medical Center #StLukesPH #SafeatSLMC Posted by St. Luke's Medical Center on Thursday, March 25, 2021

Na drugom postu su dve žene, od kojih jedna pati zato što je "zaključana" u svom domu i kaže da ne želi da bude sama, a isto misli i druga, koja je u očigledno teškom stanju u bolničnom krevetu.

Stay at home and minimize your exposure to the virus. A safety reminder from St. Luke's Medical Center #StLukesPH #SafeatSLMC Posted by St. Luke's Medical Center on Friday, March 26, 2021

Poslednje dve slike imaju i najjeziviju poruku.

"Ne želim da mi lice bude pokriveno", te reči su ispod slike žene kojoj smeta maska, ali i ispod slike preminule osobe koji prekrivaju čaršavom.

Always wear a face mask when going out. A safety reminder from St. Luke's Medical Center. #StLukesPH #SafeatSLMC Posted by St. Luke's Medical Center on Friday, March 26, 2021

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading