POSTAVIO RADIKALAN USLOV: Stanojević NEĆE na VEČITI derbi!

Autor:

Sport

02.04.2021

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Aleksandar Stanojević izazvao potres na Topčiderskom brdu.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Partizana Aleksandar Stanojević

Fudbaleri Partizana u subotu od 19:05 u Humskoj dočekuju Metalac, a trener crno-belih Aleksandar Stanojević ilustrovao je značaj okršaja sa Milanovčanima rečima da neće ići na "večiti derbi" ukoliko njegovi izabranici ne zabeleže nova tri boda.

Imamo četiri dana do utakmice sa Zvezdom i nema potrebe da odmaramo igrače. Ipak dva fudbalera se još nisu vratila sa reprezentativnih obaveza, a pojedinci su umorni te ćemo sutra izaći na teren sa najsvežijom postavom. Zanima me samo subotnji duel jer šta ću na derbiju ako ne pobedim Metalac? Rekao sam članovima stručnog štaba da neću ići na derbi ako sutra ne pobedimo - najavio je popularni Stanoje.

Što se tiče Metalca koji je u jesenjem delu sezone remizirao sa Partizanom sa igračem manje (1:1), strateg "parnog valjka" je imao samo reči hvale.

- Bili smo u dobroj formi do sada, ali to je varljiv parametar. Jedna utakmica je dovoljna da se sve promeni. Poštujemo rivala i trenera koji je izdanak Partizana. Pružaju maksimum i igraju za sebe što su pokazali u prethodnim kolima. O njihovom kvalitetu najbolje govori podatak da su među retkim klubovima koje nismo pobedili ove sezone.

On je analizirao uticaj reprezentativne pauze na njegov tabor.

Prijala nam je pauza, ali ćemo videti kako će uticati na formu. Imali smo 11 igrača koji su imali obaveze u nacionalnim dresovima i koji nisu imali ni dana pauze. Šansu će zato dobiti neki igrači koji su imali manju minutažu u prethodnom periodu, bavili smo se njima tokom pauze. Svi, na čelu sa mnom se dokazujemo svakodnevno. Igrači koji su mi bili na raspolaganju odlično su radili, ali jedna utakmica ili jedan trening mogu da promene moj stav. U Partizanu je svaki detalj važan - dodao je Aleksandar Stanojević.

Podsećanja radi, Partizan zaostaje devet bodova za Crvenom zvezdom koja će ugostiti crno-bele 7. aprila od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading