BRAĆO, NEDOSTAJETE! Počasni konzul u Grčkoj: Jedva čekam TURISTE IZ SRBIJE!

Autor: Republika

Vesti

28.03.2021

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počasni konzul i nosilac Sretenjskog odličja Viktor Ruhotas izjavio je da jedva čeka da Grčka otvori granice i dočeka turiste iz Srbije.

RepublikaFoto: printskrin/TV Prva
Tekst potpisa

- Nadamo se da će od 2. maja bit sve u redu i de ća doći do popuštanja svih mera. Grčka se sprema da 15. maja otvori granice, hoteli se spremaju za novu sezonu i čekamo turiste. Čekamo da ugostimo i prijatelje iz Srbije, jedva čekam da se uskoro vidim sa mojom srpskom braćom, jer mi nedostaju. Primite puno pozdrava iz Kefalonije - rekao je Ruhotas.

Podsetimo, grčki ministar turizma Haris Teoharis boravi od danas u zvaničnoj poseti Srbiji, tokom koje će imati niz sastanaka sa vladinim zvaničnicima i turističkim radnicima, javlja ANA.

- Naša poseta Srbiji deo je napora Ministarstva turizma za otvaranje grčkog turizma 2021. godine, s posebnim naglaskom, u prvoj fazi, na privlačenje posetilaca iz balkanskih zemalja - rekao je Teoharis.

 

 

Grčki ministar turizma je, takođe, naglasio da su Grčka i Srbija već dugo povezane prijateljskim vezama i ljubavlju, nečim što se ogleda u turističkim tokovima.RepublikaFoto: youtube.com/Roman

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nenad

01.04.2021 06:54

hvala na brizi ali dok traje ovaj cirkus tesko da cete nas videti u vecem broju. A vama sve najbolje ,a li ja ne idem sigurno dok sve ovo sranje i ucenjivanje ne prestane . Kad se bude moglo normalno sesti u auto i dovesti do vas , videcemo . Ja sam bio 3 puta , hvala vam bese lepo , obisao sam ceo svet 5 kontinenata i oko 100 drzava sveta e sad je red da obidjem moju Srbiju . A vi kad dodjete na red . I ako dodjete .