(FOTO) BABA MARTA POKAZALA ZUBE: Posle prolećnih temperatura, sneg prekrio neke delove Srbije!

Autor: Republika.rs

Vesti

06.03.2021

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojedini delovi Zapadne Srbije zabeleli su se za Zadušnice.

RepublikaFoto: Republika
Foto: Ilustracija

Lelić i druga sela u valjevskom kraju osvanula su jutros pod snegom što je zateklo poljoprivrednike koji su se već spremali za sadnju i rezanje voća. 


Veća količina snežnog pokrivača zabeležena je danas i na Divčibarama.

Meteorolozi su inače najavili sneg na planinama i tokom narednih dana, a prema prognozi manji snežni pokrivač bi mogao da bude formiran i u nižim predelima Srbije.

Na pojedinim putevima ima snega do pet centimetara

JP Putevi Srbije saopštili su jutros da na pojedinim putnim pravcima I prioriteta/A kategorije održavanja ima snega do pet centimetara. Mionica - Brežđe - Divčibare - Kaona, kolovoz je vlažan, snega ima do 5 cm, Divljaka - Ivanjica - Javor, kolovoz je vlažan, snega ima do 5 cm, Podbukovi - Kosjerić - Požega - Arilje - Divljaka, kolovoz je vlažan, snega ima do 5 cm.

Na ostalim putnim pravcima I prioriteta/A kategorije održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Ivanjice, Požege, Valjeva. Zbog najavljenih niskih temperatura postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima. Prilazi graničnim prelazima su prohodni. Prilazi zimskim turističkim centrima su prohodni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading