OČEKUJE NAS VREMENSKI ROLERKOSTER: Posle sunčanih dana dolazi nam zahlađenje, a evo kada možemo očekivati SNEG!

Autor:

Vesti

28.02.2021

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji se posle tropskih dana očekuje novi vremenski rolerkoster, te će se tokom naredne nedelje smenjivati sunčani intervali i kišni dani, a mogća je i pojava snežnog prekrivača.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Danas se očekuje promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, na istoku pretežno sunčano, a u planinskim predelima jugozapadne Srbije tokom jutra oblačno, ponegde uz mogućnost provejavanja slabog snega, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS).

Vetar slab i umeren, na planinama povremeno jak, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -1 do četiri stepena, najviša dnevna od devet do 13.


U Beogradu će danas biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 0 do tri, najviša dnevna oko 11 stepeni.

Početak nedelje donosi nam naoblačenje ali će se ipak zadržati suvo vreme, samo na jugozapadu i jugu tokom većeg dela dana pretežno sunčano.

U utorak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, dok nas u sredu i četvrtak očekuje opet sunčano vreme sa temperaturama iznad proseka za ovo doba godine.

Već u petak posle podne i za dane vikenda sledi naoblačenje i zahlađenje koje će pšrouzrokovati kišu, a na planinama sneg. 

U nedelju se pojava snežnog pokrivača može očekivati i u nižim predelima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading