PALMA O ISTOPOLNIM BRAKOVIMA: Institucija koja se zove porodica ne sme biti narušena!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

19.02.2021

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković kaže da poslanici te stranke u parlamentu neće glasati za najavljeni zakon o istopolnim zajednicama.

RepublikaFoto: Tanjug/D. ANIČIĆ
Dragan Marković Palma

- JS u parlamentu za tako nešto neće glasati. Mi imamo autonomiju, kao što smo imali do sada. Mislim da ni (lider socijalista Ivica) Dačić neće glasati za to - rekao je Marković na TV Pink.

Naveo je da porodica, zajednica muškarca i žene, ne sme biti narušena, da je to stav članova Jedinstvene Srbije, ali i ogromnne većine u Srbiji koja se protivi zakonu o istopolnim zajednicama.

- Institucija koja se zove porodica ne sme biti narušena. Nikada neću za to glasati. Nemam ništa protiv tih ljudi, ali porodica je nešto što je sveto i nešto što je smisao života - kaže Marković.

Kako je naveo, u 2020. u Srbiji se rodilo najmanje dece u poslednjih 50 godina, a umrlo najviše u poslednjih 30 godina.

- Kada se sve to sabere i oduzme, to je negde 55.000 ljudi, to je red veličine dva manja grada ili opštine u Srbiji. Kako da se borimo protiv bele kuge ako sada kažemo ''dva muškarca ulaze u brak'' - naveo je Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading