PSIHOPATA SE PONOVO OGLASIO! Bivši profesor pretio da će satarom masakrirati dete, a sada brani Miku: ON JE ŽRTVA MLADIH DROLJA

Autor:

Vesti

30.01.2021

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kragujevčanin Ivan Karličić, bivši profesor engleskog jezika i književnosti, zgadio je ponovo naciju svojim odvratnim i neprimerenim komentarima, a koji se tiču aktuelne situacije sa Milenom Radulović i Mikom Aleksićem.

Foto: facebook.com/printscreen
Ivan Karličić

Njegovu objavu prenosimo u celosti:

- Svi treba da stanemo u odbranu Miroslava Mike Aleksića od terora feministričkih monstruma. On je nevina žrtva medijskog iživljavanja mladih drolja karijeristkinja, policije, režima i rulje kolega glumaca-izdajnika. Današnje mlade žene su polno-šovinistička sekta, čast izuzecima. Današnje društvo je društvo štikle zabodene u muško srce i društvo muških ulizica  koji se klanjaju štikli. Mika Aleksić treba da nam bude ikona borbe  za muška prava. Neka kučke laju, pobedićemo mi po prirodnom zakonu. Zna se ko koga treba da j...! - napisao je Karličić.

 

Foto: printscreen

Podsećamo, Karličić je u žižu javnosti dospeo pre nekoliko godina, kada je na svom Fejsbuk profilu zapretio O. R., majci maloletne devojčice, da će joj dete iseći na 13 komada, a komade mesa dati psima! Takođe, poznat je po tome što uporno brani pedofile.

 

 

 

- Ovo je satara kojom će tvoje dete biti ritualno isečeno na 13 komada, a nakon toga, komadi mesa tvog deteta će biti bačeni psima. Ti ćeš biti naterana da to gledaš, a zatim će ti biti iščupana materica i bićeš živa odrana. To će ti biti odgovarajuća kazna što si juče prijavila moj profil udružena sa ustašama i što si pokušavala da me sputaš - zastrašio je Karličić majku devojčice.

Kako su mediji pisali, on je još 2004. godine hapšen zbog pretnji upućenih sudiji tadašnjeg Opštinskog suda u Kragujevcu Snežani Milošević i policajcima koji su postupali po njenoj prijavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Renata

26.02.2021 18:46

Dobro je što objavljujete ove gadosti. ali gde je država i nadležni organi. Ovo ne sme da se govori u javnom prostoru i deca treba da budu zakonom zaštićena. Onoga koji ne poštuje zakon o zaštiti i pravima deteta treba smestiti u sudnicu ili ludnicu ili u zatvor. Kako je moguće da taj Karličić Ivan dobija prostor u kome može da objavljuje gadosti koje šokiraju normalne ljude. Nadleži organi treba da reaguju. Krajnje je vreme.