(FOTO, VIDEO) DRAMA OKO "ZAMKA" SE NASTAVLJA: Roditeljski sastanak završen, TENZIJA DOVELA DO VARNICA, a neki se ne žale na vaspitačicu

Autor: Republika

Vesti

22.01.2021

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udruženim snagama u borbi za pravdu.

RepublikaFoto: ST/N. Pančić
Dolazak roditelja na sastanak

Prestravljeni roditelji dece koja idu u vrtić "Zamak" sastaju se danas povodom nemilih scena nasilja u toj predškolskoj ustanovi.

Prvobitno zakazan za četvrtak, sastanak se ipak održava danas, a neki od roditelja dali su izjave medijima gde su pojasnili koliko dubokI su problemi u organizaciji "Zamka".

Na sklipovima se može videti da vlada tenzija među besnim roditeljima, mogu se čuti koji povici i teške reči.

Sastanak se završio, vaspitačica je zasigurno dobila otkaz, a ostaje samo da se vidi sudski epilog.

Pozitivno mišljenje o vaspitačici

- Ona ima srednju za fizioterapeuta, višu za vaspitačicu. Lično sam je pitala. Nisu mi pokazali diplomu. Mala je oboćžavala vaspitačicu, pošto ona neće više raditi, to će biti razlog zašto ću ja promeniti vrtić - izjavila je jedna od majki prisutnih na sastanku.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kumodraz

22.01.2021 18:45

A u kumodrazu kada je u skolskom dvoristu bila rafalna pucnjava iz kalasnjikova od strane narko dilera vojkana krstica, svi nadlezni organi radili na zataskavanju slucaja....