NESLANO I BEZOBRAZNO: Pogledajte kako dvojica Engleza u sred Srbije pljuju Srbe!

Autor: Republika

Vesti

02.01.2021

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica Engleza, koje su Srbi, ne sumnjamo, dobro ugostili jedva su dočekali na društvoj mreži da nas ispljuju, verovatno da bi dostigli veću gledanost i ispali "smešni".

RepublikaFoto: youtube.com/printskrin

Naime, na video snimku koji su objavili na "Jutjubu"  njih dvojica su imali užasne zamerke, ujedno i provokacije na sve što su prošli u Srbiji. 

Oni su na snimku, kroz pravljenja reportaža, kao npr. šetnja gradom govorili kako sve užasno smrdi i da "Srbija pripada smetlištu Evrope". Svoje provokacije nisu krili ni kada su se kolima uputili ka jugu Srbije, i tada spazili našeg građanina kako hoda niz ulicu sa koferom, oni su ga ismevali iz automobila i komentarisali “idi u Sofiju, glavni grad Bugarske tamo je sigurno lepše nego u Beogradu”, govorili su oni.

Nije im se dopala ni srpska rakija, govorili su kako ih je konobar u gradu gledao sumnjičavo i kako je bio ružan. Za naša pića su rekli da su previše jaka i bezukusna.

Nisu se libili da kažu da je " Beograd WC Evrope", i kako su kroz šetnju gradom svi "režali" na njih zbog toga, kako oni misle, jer su stranci i pričaju engleskim jezikom.

 

 

Kada su na auto-putu videli automobil jugoslovenske proizvodnje “Jugo” počeli su naglas da se smeju i rekli "Ovaj auto je najveće đubre, gore je i od ovog našeg što smo ga namerno izabrali za put kroz Evropu”. Takođe, u vožnji auto-putem uspeli su da iznesu još provokacija govoreći "Srbija cela izgleda kao jedna nuklearna katastrofa".

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Ujka kosta

02.01.2021 13:14

Ma jebo im pas mater. Sve bih ja to postrojio

Odgovori 17 8
stranokos

03.01.2021 05:49

@Ujka kosta - Kako ćeš ih postrojiti kad nema više vojnog roka u Srbiji

Deponija

02.01.2021 19:19

Ne znam sta su to lose rekli , jeste svuda prljavo oko nas , nekulturni smo i ne vodimo racuna o zastiti zivotne sredine . . . Da ne nabrajam dalje . . .

Odgovori 31 9
Dex

03.01.2021 08:57

@Deponija - Izvini,jesi ti bio u Engleskoj???