Proleće na početku zime: Očekuju nas temperaturni šokovi, živa će se popeti do 17 stepeni

Autor:

Vesti

21.12.2020

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toplo vreme na početku najhladnijeg godišnjeg doba.

RepublikaFoto: Photo by OC Gonzalez on Unsplash
Foto: Ilustracija

Danas, tačno u 11:02 časova počinje zima. Uprkos tome što se nalazimo na početku najhladnijeg godišnjeg doba, u narednim danima očekuje nas sunčano vreme sa temperaturom do 17 stepeni.

Jutros je u Srbiji pretežno tmurno i maglovito s temperaturom od -1 do četiri stepena dok se tokom dana očekuje razvedravalje uz porast temperature i po koji zrak sunca. 

Najviša dnevna temperatura kretaće se od 4 do 10 stepeni. U Beogradu pretežno oblačno sa temperaturom do 7 stepeni. Narednih dana toplije. Do četvrtka i do 17 stepeni.

Do četvrtka, kada se očekuje i najtopliji dan sa temperaturom do 17 stepeni, umereno i potpuno oblačno i toplije, a ponegde je moguća i slaba kiša. U petak jače naoblačenje i zahlađenje s kišom, na planinama sa snegom, prvo na severu i zapadu, prenosi RTS.

Za vikend oblačno, u nižim predelima sa mešovitim padavinama - kišom, susnežicom i snegom, a na planinama sa snegom. U ponedeljak nas ponovo očekuje suvo vreme sa sunčanim intervalima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading