(VIDEO) DEBAKL KRIZNOG ŠTABA! MUCANJE I UGAŠENI MIKROFONI: Ova pitanja ostala su bez odgovora!

Autor: Republika

Svet

21.12.2020

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borba protiv korone okupirala je ceo svet. Epidemiološka situacija u zemljama se prati iz dana u dan i u skladu sa razvojem situacije donose se nove ili ukidaju postojeće mere. Za to su zaduženi Krizni štabovi, a od juče je izgleda porglašen najblamantniji Krizni štab ikada viđen!

RepublikaFoto: twitter.com/@srecko_matic
Krizni štab Hrvatske

Reč je o Kriznom štabu u Hrvatskoj!

Na Tviteru se pojavio video koji je u prvi mah smešan, ali zapravo šokantan! Naime, stručnjaci iz hrvatskog Kriznog štaba odgovarajući na pitanja novinara potpuno su otsali bez teksta, u pravom smislu te reči.

Novinar je postavio pitanje zašto je u hramovima dozvoljeno da se okupljaju ljudi po principu - jedna osoba na sedam metara kvadratnih, a u ugostiteljskim objektima to nije slučaj... 

Sasvim logično pitanje, zar ne? Ali tek tada ovaj Krizni štab odživljava debakl i nastaje cirkus!

Pogledajte o čemu se radi...

 

Na pitanja novinara odgovarali su Davor Božinović, potpredsednik Vlade Republike Hrvatske i ministar unutrašnjih poslova i Krunoslav Capak, direktor hrvatskog Zavoda za javno zdravstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading