DEDA MRAZ ČEKA BAŠ TVOJE PISMO! Još pet dana do kraja nagradnog konkursa Piši Deda Mrazu!

Autor:

Vesti

30.11.2020

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osamnaesti nagradni konkurs Pošte Srbije „Piši Deda Mrazu” završava se 5. decembra. Iz cele Srbije deca uzrasta do 10 godina, imaju priliku da se prepuste mašti, pripreme i pošalju literarne i likovne radove i osvoje neku od vrednih nagrada za sebe ili grupu i odeljenje.

RepublikaFoto: Promo

Pozivamo roditelje, nastavnike i vaspitače da podrže najmlađe da ŽELE i SANJAJU – i tako oslobode svoje talente, prepuste se prazničnoj čaroliji i zasijaju svojim kreativnim duhom!

Do 5. decembra, radove je potrebno slati na adresu: Poštanski pregradak 900, 11000 Beograd 6, sa naznakom: Nagradni konkurs „Piši Deda Mrazu”.

Pošta Srbije će nagraditi po tri najbolja autora u obe konkurencije – hoverbord, trotinet i roleri dodeljuju se u pojedinačnoj, a tri muzičke mini-linije najboljima u grupnoj konkurenciji.

Podaci o autoru – ime, datum rođenja, adresa i kontakt telefon roditelja/staratelja, navode se na poleđini rada, a na grupnim radovima – naziv, adresa i kontakt telefon ustanove, odeljenja ili vaspitne grupe, kao i broj dece koja su učestvovala u izradi rada.

RepublikaFoto: Promo
Dodela nagrada 2019. godine

Obavezno je, uz sve radove, priložiti izjave roditelja o saglasnosti za korišćenje i obradu navedenih podataka o autorima, od strane Pošte Srbije za potrebe konkursa.

Uslovi nagradnog konkursa i obrasci izjava o saglasnosti, dostupni su na sajtu Pošte. Na raspolaganju je i kontakt telefon 011-3064-102.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading