NAKLON DO PODA! SRBIN IZ AMERIKE kupio kuću na Rudniku za duplo veće pare, SVE NAMENJENO LEČENJU DVOGODIŠNJE DEVOJČICE!

Autor: Espreso, Republika

Vesti

27.11.2020

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Akcija prikupljanja pomoći za lečenje dvogodišnje Anike Manić je uveliko u toku.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Spasoje Cvijetanović

Kada su brat i sestra Miloš i Biljana iz Gornjeg Milanovca ponudili svoju porodičnu kuću na Rudniku da bi se skupila sredstva za Anikino lečenje, bez oklevanja se javio naš čovek iz američke savezne države Minesota – Spasoje Cvijetinović.

Spasoje Cvijetinović rekao je da mu je bilo vrlo emotivno teško kada je video da brat i sestra preko licitacije prodaju kuću za Aniku.

Početna cena kuće na licitaciji je bila 4.000 evra, a Spasoje i njegova supruga odmah su rekli Milošu i Biljani da će dati 8.000 evra.

Spasoje je imao i poruku za malu Aniku:

- Jednog dana ćemo da popijemo kafu na Rudniku u njenoj kući. U tu kuću ćemo verovatno ponekad doći. Trenutno je najbitnije Anikino zdravlje, a kuću ćemo vremenom da renoviramo i sredimo da imamo nekad kad dođemo tokom godišnjeg odmora. Za Anikin 18. rođendan planiramo da tu kuću njoj poklonimo - ispričao je Spasoje za RTS.

 

 

Dvogodišnja Anika Manić boluje od retke bolesti – spinalne muskularne atrofije. Od svog drugog meseca Anika prima terapiju koja može da uspori progres bolesti. Na žalost, njeno disanje je sve slabije i potrebno je više aparata i pomoći da se održi u životu.

Lek "Zolgensma" koji treba Aniki je najskuplji lek na svetu koji košta neverovatnih 2,1 miliona evra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading