HITNO JE! Apel porodice Anike Manić privrednicima i preduzetnicima: Pomozite koliko možete

Autor:

Vesti

16.11.2020

10:37 >> 21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Anike Manić, devojčice sa retkom bolešću, apelovala je na privrednike, preduzetnike i poslovni sektor da pomognu koliko mogu kako bi se potreban novac skupio do januara i dete primilo neophodnu terapiju.

Foto: Budi human
Anika

Za njenu terapiju je potrebno 2,1 milion evra. Malim koracima, ali uz pomoć armije ljudi uspeli smo da prikupimo 50 odsto od neophodne sume za lečenje, navodi se u saopštenju i podseća da bi Anika Manić trebalo da primi terapiju u januaru.

Na modelu "Skroz dobre pekare", koja je akcijom prodaje sokova za Aniku prikupila 1.300.000 dinara, što je i najveća donacija koju smo do sada primili od jedne kompanije, molimo i druge da se uključe, dodaje se u apelu.

Podsećamo, dvogodišnja Anika Manić boluje od retke bolesti - spinalne muskularne atrofije. Od svog drugog meseca Anika prima terapiju koja može da uspori progres bolesti. Na žalost, njeno disanje je sve slabije i potrebno je više aparata i pomoći da se održi u životu.

Građani mogu da doniraju tako što će poslati SMS sa kodom 858 na 3030.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading