NEMA ŠALE! Novo upozorenje doktora Kona: Evo šta poručuje građanima Srbije za predstojeći vikend!

Autor:

Vesti

05.11.2020

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Kriznog štaba, epidemiolog dr Prerag Kon noćas je apelovao na građane da se pridržavaju mera za suzbijanje koronavirusa i da ne učestvuju na velikim skupovima.

RepublikaFoto: Tanjug/ T. RADOVANOVIĆ/S. MILJEVIĆ/pixabay.com
Predrag Kon

Kon je na Fejsbuku upozorio da počinju da se registruju oboleli koji su se zarazili u petak i subotu veče, odnosno prošlog vikenda.

"Ne planirajte povećan rizik od zaražavanja za vikend koji dolazi. Izbegavajte masovne skupove, posebno zabave uz glasnu muziku i pevanje. Čuvajte zdravlje. Zabranite sami sebi rizične kontakte! Potrebni ste svima, a posebno svojim najbližim... i važni ste", napisao je Kon.

 

Počinju da se registruju oboleli koji su se zarazili od petka i subote veče (prošli vikend). Ne planirajte povećan rizik... Posted by Predrag Kon on Среда, 04. новембар 2020.

 

Istakao je da "nema šale sa kovidom" i pozvao građane da ostanu kod kuće, a kada izlaze da nose masku, posebno u zatvorenom prostoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading