Promocija časopisa "Borba" u Sremskoj Mitrovici i Rumi

Autor: Republika

Vesti

24.10.2020

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna uspešna akcija ekipe časopisa "Borba" održana je juče u Sremskoj Mitrovici i Rumi. Članice "KUD Šumadija 05" u tradicionalnim narodnim nošnjama delile su besplatne primerke novog broja "Borbe" građanima na centralnom trgu.

RepublikaFoto: Borba
Oduševljeni prolaznici

-  Kao i svakog meseca, i ovog puta naš časopis stiže do građana i potencijalnih čitaoca, i to ovog puta Mitrovčanima i Rumljanima. I dalje je besplatan, i nastavićemo sa ovakvim akcijama i ubuduće - rekao je direktor časopisa "Borba" Andrija Jorgić.

Deo časopisa posvećen je znamenitostima Sremske Mitrovice i njenim turističkim lokalitetima, kroz zanimljivu reportažu o ovom gradu kao nekadašnju prestonicu rimskog carstva.

Osmi broj časopisa posvetili smo upravo Sremskoj Mitrovici, i njenim kulturnim ustanovama, jer smatramo da ovaj grad i te kako ima šta da ponudi, rekla je urednica časopisa "Borba" Elena Stojanović.

Foto: Borba
Promoterke

Promociji su prisustvovali i podržali i zaposleni iz Centra za kulturu "Sirmium art" koji su i ugostili ekipu redakcije i upoznali sa budućim kulturnim dešavanjima u ovom gradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading