U toku sednica SNS-a: Čeka se ko će biti novi ministri u vladi!

Autor: rts.rs, republika.rs

Vesti

20.10.2020

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prostorijama Srpske napredne stranke održava se sednica Predsedništva stranke, nakon koje bi trebalo da bude objavljeno ko će biti članovi Vlade Srbije koju će voditi Ana Brnabić.

RepublikaFoto: Promo foto
Foto: Ilustracija

Sednica Predsedništva SNS-a počela je oko 17 sati, a po završetku bi javnosti, prema ranijim najavama, trebalo da se obrati lider te partije i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić bi trebalo da iznese stav te stranke i njenog rukovodstva o predlogu mandatara Ane Brnabić za sastav nove vlade.

Još se ne zna da li će Srpska napredna stranka imati koalicionog partnera u budućoj vladi i ko će to biti, a sve bi trebalo da bude poznato nakon sednice Predsedništva SNS-a.

Mandatar za sastav Vlade Ana Brnabić održala je tokom prepodneva konsultacije o sastavu svog kabineta sa predstavnicima potencijalnih koalicionih partnera, liderima koalicije SPS-JS i Srpskog patriotskog saveza. 

Mandatarka je ranije najavila da će biti formirana dva nova ministarstva, za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog, i demografsku politiku, kao i da će oko 50 odsto ministara biti žene. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading