Ćustić promenio ploču: Moja reakcija je moja sloboda mišljenja, reagovao sam zbog maski za decu

Autor:

Vesti

29.09.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako je glumac Slobodan Ćustić odgovorio na pitanje našeg lista povodom njegove prethodne izjave u kojoj je doktora Kona nazvao lažovom, očigledno da se pokajao i promenio ploču.

RepublikaFoto: youtube.com/Tanjug/AP/printscreen/ilustracija
Foto: Ilustracija

Podsetimo da je rjuče epidemiolog Predrag Kon na svom fejsbuk profilu kipteći od besa odgovorio na optužbe kritičara da su on i članovi kriznog štaba lažirali podatke o broju zaraženih i umrlih.

Mada Kon nije imenovao na koga misli, jasno je da je jedan od povoda bila izjava glumca Slobodana Ćustića, koji je tokom vikenda optužio Kona da laže, što su, kao udarnu vest, preneli svi opozicioni mediji. Podsetimo, Ćustić je rekao da "Kon laže, dok je Darija Kisić Tepavčević oličenje neznanja i kriminala".

 

 

 

Elem, glumac Slobodan Ćustić juče je donekle promenio svoju prethodnu izjavu u kojoj je Kona nazvao lažovom, rekavši za naš list da je reagovao zbog maski za decu.

- Nemam nikakav komentar na njegovu objavu jer ja nisam ni želeo sa njim da polemišem. Samo sam rekao ono što mislim, to je sloboda mišljenja i sloboda govora. Nisam doktor, ali nisam ni glup niti sam stvoren da budem zamorče nekome. Ja sam reagovao kad je počeo da pakuje decu sa maskama. Vrše ispitivanja na njima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading