DR KON ODBRUSIO KRITIČARIMA: Takvi lažovi nikada neće shvatiti šta je nasušna potreba za istinom!

Autor: Republika

Vesti

28.09.2020

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Epidemiolog i član Kriznog štaba dr Predrag Kon oglasio se danas na svom Fejsbuk profilu i objavio status od koga gori internet, baš kao i prethodnih puta.

RepublikaFoto: Tanjug/S. MILJEVIĆ
Predrag Kon

- Najgori i ostrašćeni lažovi su oni koji vam kažu da lažem i da to radim iz interesa. Takvi lažovi nikada neće shvatiti šta je nasušna potreba za istinom - napisao je dr Kon.

Najgori i ostrašćeni lažovi su oni koji vam kažu da lažem i da to radim iz interesa. Takvi lažovi nikada neće shvatiti šta je nasušna potreba za istinom.

Posted by Predrag Kon on Monday, September 28, 2020

Ko ga je sada naljutio i kome je poruka upućena nije poznato, a ono što je očigledno jeste da je i ovom objavom uspeo da zaintrigira i izazove gomilu reakcija i komentara.

Ovo nije prvi put da se dr Kon na ovaj način oglašava i obračunava sa neistomišljenicima. Njegove objave se pomno prate, a poslednji put je upitao i "da li je teže sprovesti mere obaveznog nošenja maski ili svakodnevno sahranjivati preminule od COVID-19".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading