Zatvoren saobraćaj na petlji Umčari do kraja oktobra!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

27.09.2020

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Na auto-putu E-75, na petlji "Umčari“, zbog radova na nadvožnjaku zatvoreno je uključenje i isključenje za saobraćaj do 31. oktobra, pa se saobraćaj preusmerava na petlju "Mali Požarevac“.

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija


Takođe na auto-putu E-75, dva kilometra pre isključenja za Aleksinačke rudnike, smer ka Beogradu, 28 i 29. septembra izvodiće se radovi na postavljanju saobraćajne signalizacije, u zelenom pojasu.

Za saobraćaj će biti zauzeta zaustavna saobraćajna traka a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.


Na obilaznici oko Beograda, mostu preko Topčiderske reke, izvode se radovi na zameni oštećenih dilatacija, u krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci.

 


Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima Bačka Palanka i Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta,

Na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna i putnička motorna vozila je 60 minuta.Na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, dok su na Batrovcima zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading