(VIDEO) SAŠA MILOVANOVIĆ ZA TV PINK: Đukanović se ne miri sa porazom, a njegove izjave su opasne i zabrinjavajuće!

Autor:

Vesti

21.09.2020

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović gostovao je u jutarnjem programu na TV Pink.

Foto: printscreen/TVPink
Saša Milovanović

Milovanović je rekao da predsednik Crne Gore Milo Đukanović, ne može da se pomiri sa porazom na parlamentarnim izborima u toj zemlji i da su njegove izjave zabrinjavajuće.

 

- Njegove izjave o šumi i oružju nisu nimalo naivne, to sam doživeo kao pretnju građanskim ratom. Nakon 30 godina na vlasti on je izgubio na izborima na kojima je OEBS registrovao da su na biralištima korišćena sva nedozvoljena sredstva na biralištima - rekao on.

Kako je objasnio, OEBS je ukazao na to da je na biračkim mestima u Crnoj Gori bilo i kupovine glasova, dovođenja glasača sa Kosova i iz dijaspore.

- Uprkos svemu tome on je izgubio i nakon toga umesto da mirno preda vlast većini koja se formira, Milo kaže da je spreman na rat izjavom da se crnogorska državnost deset vekova branila oružjem. Ta izjava je vrlo opasna i neodgovorna - naglasio je Milovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading