KUPUSIJADA OJADILA MRČAJEVCE: Samo JEDAN ugostiteljski objekat u celom mestu NIJE DOBIO KRIVČNU PRIJAVU

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

21.09.2020

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon nezvanične Kupusijade u Mrčajevcima, 10 ugostiteljskih objekata dobilo je prekršajnu prijavu.

RepublikaFoto: printskrin
Kupusijada

Zvanična Kupusijada nije održana zbog korona virusa, ali "neformalna" jeste, a slučaj je odmah prijavljen nadležnim službama i na teren su izašle Inspekcijske službe grada Čačka, kao i Sanitarna inspekcija.

- Od 11 registrovanih ugostiteljskih objekata u Mrčajevcima podneto je 10 zahteva za pokretanje prekršajnih postupaka, jer nisu ispoštovane propisane epidemiološke mere. Gosti lokala, kao ni osoblje nisu nosili zaštitne maske niti držali distancu - izjavio je Igor Krivokapić, načelnik Inspekcijske službe grada Čačka za agenciju Rina, prenosi Glas Zapadne Srbije.


Kroz šumadijsku varošicu za dva dana prošlo je nekoliko stotina ljudi, mahom meštana iz okolnih sela i Čačka. Organizacioni odbor ove godine nije bio ni sazivan, jer je manifestacija odavno bila otkazana, a idejni tvorac "Kupusijade“ Milorad Jevđović bio je protiv svakog masovnog okupljanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading