Pa SRAM VAS BILO BAGRO: Đilasov medij pakuje aferu Siniši Malom

Autor:

Vesti

10.09.2020

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajkunski mediji Dragana Đilasa, optužili pogrešnog čoveka sam oda bi konstruisali aferu da iza svega stoji ministar finansija Sinia Mali.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Siniša Mali

- Apsolutna je neistina da sam ikada na bilo kakav način bio povezan sa firmama Marera Properties, VODICBG.COM DOO Beograd, niti sa Društvom za trgovinu, turizam i usluge DE. FAKTO PLUS DOO, dakle ni u svojstvu direkrora, niti na bilo koji drugi način - govorio je Miloš Lalić, neopravdano optuženi od strane opozicionog medija, uz nastavak obrazloženja:

- U Ministarstvu finansija radim od februara 2019. godine, kao što je i navedeno na mom LinkedIn profilu, a što su pojedini mediji iskoristili kako bi me povezali sa pomenutim firmama.

Foto: printscreen
Sramni napadi

- Reč je o očiglednoj zameni identiteta sa nekim drugim, sa kim me povezuje jedino ime i prezime, a što se lako može utvrditi uvidom u registar Agencije za privredne registre. Dakle, moj matični broj i drugi lični podaci nisu podaci lica koje se pominje u navedenom registru poentirao je Lalić.

Foto: printscreen
Sramni napadi


- Radim u Sektoru za budžetsku inspekciju, koji je jedan od 14 sektora u Ministarstvu finansija, kao jedan od oko 500 zaposlenih u tom ministarstvu. Dakle, aposlutno je reč o lažnoj vesti. Posvećen sam svom poslu, koji nema nikakve veze sa navedenim privatnim poslovima i firmama.

Marera Properties doo je u vlasništvu Marera Real Estate-a koja je u vlasništvu gospodina Zubrilina. Kompaniju Vladimira Zubrilina je ‘Forbes magazin’ ocenio kao jednu od najuspešnijih i najdinamičnijih kada je reč o komercijalnim nekretninama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Miladinko

10.09.2020 07:50

Mislim da je drugo od Djilasa nije ni ocekivalo, jedva cekam da izadje na sledece izbore i uvidimo koliku podrsku naroda taj covek ima. Nece se bas proslaviti.

Rade

10.09.2020 07:53

Stvarno su preterali više ovo što rade je za svaku osudu oni samo znaju da pakuju afere i da nameštaju a ništa pametno nisu nikad mogli da urade u ovoj zemlji doveli su je do ivice bankrota.

star

10.09.2020 08:20

Ništa tu nije čudno, jer od Đilasa i n jegovih medija ništa dobro ne možemo imati.

Stefan

10.09.2020 08:37

Siniša Mali je bio izuzetno uspešan i gradonačelnik Beograda i sada je uspešan i ministar finansija.