REPUBLIKIN RETROVIZOR: Korona u Srbiji slabi, Lukašenka žulja fotelja, stiže srpski Vembli

Autor: republika

Vesti

23.08.2020

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedelju iza nas obeležila su najave ublažavanja mera protiv koronavirusa, kao i relativno poboljšanje povodom epidemije. Pored toga, na svetskom nivou, beloruski predsednik u panici - pritisci sa svih strana, a sprski sport uskoro bogatiji za prelep stadion.

Dr Darija Kisić Tepavčević, zamenica direktorke Batuta, najavila je da će se u narednom periodu razmatrati dodatno ublažavanje mera.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Darija Kisić Tepavčević

Kako će izgledati svadbe, okupljanja, klubovi, pročitajte OVDE.

Strašna tragedija u Lazarevcu. U nesreći koja se desila u petak ispred jedne zgrade u Karađorđevoj ulici zatečeno je beživotno žensko telo.  Smrt žene konstatovana je na licu mesta, a pored nje bilo je muško dete, sa povredama.

RepublikaFoto: youtube.com/KissFM Media

Opširnije o tragediji u Lazarevcu pročitajte OVDE.

Nedelju za nama na svetskom nivou zabeležen je veliki broj protesta protiv beloruskog predsednika Aleksandra Lukašenka, kao i pritisaka od strane međunarodnih faktora.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Više o ovoj temi čitajte OVDE.

Srpski VEMBLI uskoro u Srbiji. Predsednik Aleksandar Vučić najavio  je izgradnju novog nacionalnog stadiona čija gradnja uskoro počinje

Opširnije čitajte OVDE.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading