Dačić ugostio odlazeću ambasadorku Izraela: Hvala na angažovanju i jačanju dveju zemalja

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Vesti

28.07.2020

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadorku Izraela Alonu Fišer - Kam i zahvalio joj na angažovanju na jačanju veza dveju zemalja.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Ivica Dačić

Tokom susreta zajednički je konstatnovano da treba iskoristiti uzlazni trend u bilateralnim odnosima dveju zemalja kako bi se ojačala saradnja u svim oblastima, od obostranog interesa - od ekonomije, poljoprivrede, informacionih tehnologija do kulture.

Sagovornici su izrazili zadovoljstvo zbog razvijenog političkog dijaloga i razmenjenih poseta na najvišem nivou i izraženo je očekivanje da će se sa tom praksom nastaviti u budućnosti.

 


Ambasadorka Fišer - Kam podsetila je na poziv novog ministra spoljnih poslova Izraela Gabija Aškenazija ministru Dačiću da poseti Izrael kada se zdravstvena situacija stabilizuje.

 


Dačić je izrazio veliku zahvalnost na podršci koju Izrael pruža očuvanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije i poziciji u vezi sa jednostrano proglašenom nezavisnošću tzv. Kosova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading