"Golubari, loša vam je fotomontaža!" Zorana Mihajlović se oglasila povodom snimka na kom je navodno pala

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Vesti

08.06.2020

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović reagovala je povodom teksta koji je danas objavio portal Espreso.rs pod naslovom "Zorana Mihajlović se okliznula i strovalila na glavu", koji se zasniva na fotografijama sa Tvitera i ocenila da da predstavlja neuspelu fotomontažu.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

Sporni tekst propraćen je fotografijama na kojima je navodno ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture uhvaćena u momentu kada pada sa jednog gradilišta na glavu.

Mihajlović u pisanoj izjavi ističe da uvredljivi tekst predstavlja "neuspelu fotomonatažu".

- Već na prvi pogled se vidi da je reč o fotomonataži, čak vrlo neuspešnoj, koja samo pokazuje na šta su sve u ovoj kampanji spremne neke stranke koje vode - golubari! - naglasila je Mihajlovićeva.

Dodaje da koliko su uspešne te, kako kaže, golubarske partije sa svojim izmišljotinama, pokazuje i da se nisu čak ni setili da toj ženi na gradilištu, koja više liči na lutku, oboje šlem u roze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading