Monika se obratila ovim rečima za Novu godinu

Autor: Kurir, Republika

Vesti

02.01.2020

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Srećna svima Nova godina", poručila je danas Monika Karimanović (12) iz Niša koja se oporavlja na Dečjem odeljenju Kliničkog centra u Nišu, a od desetodnevne torture Ninoslava Jovanovića zvanog "Malčanski berberin" koji je oteo 20. decembra dok je jutru išla u školu.

RepublikaFoto: pixabay.com/MUP Srbije
Monika Karimanović poželela srećnu novu godinu svim dobronamernim građanima

- Monika vas sve pozdravlja, svim dobronamernim građanima koji su porodici pružili podršku želimo srećnu Novu 2020. godinu. Monika je dobro, oporavlja se, počela je normalno da priča. Ona je i prvog dana govorila, ali je bila zbunjena, uplašena, a sada je sve u redu - rekao je Robert Karimanović, otac male Monike.

Uz ovu devojčicu koja je već prozvana "lavica" zbog hrabrosti tokom 10 dana iscrpljivanja po hladnim kućama, kilometarskim pešačenjem, leži i mama Aleksandra. O Moniki kako saznajemo, brine grupa lekara. Ogrebotine i modrice koje je imala po telu su zalečene.

U blizini klinike gde leži se i dalje nalazi grupa policajaca koja obezbeđuje prostor jer je njen otmičar još uvek na slobodi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading