(VIDEO) Smeh do suza u jutarnjem programu! Ministar citirao Kristijana Golubovića, Marić izneverovao

Autor:

Vesti

10.09.2019

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine Branislav Nedimović gostovao je u jutarnjem programu kod Milomira Marića, a u toku razgovora dotakli su se i teme o igrama na sreću.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Kristijan Golubović

Ministar je u šali Marića upitao da li ih igra, na šta je dobio negativan odgovor, a onda je uzvratio da ako već ne igra ne može ništa ni dobiti.

Poznati novinar je na to rekao da se nešto može postići samo mukotrpnim radom, iako svi kažu da se od rada niko nije obogatio, na šta se ministar nadovezao krilaticom: "Hiljade i hiljade sklekova."

Tu rečenicu je, inače, izgovorio Kristijan Golubović u dokumentarnom filmu "Vidimo se u čitulji", i iako je poznat po brojnim originalnimn izjavama, ova je najpoznatija.

 

 

- Treninzi, masovni treninzi iz dana u dan, hiljade sklekova, hiljade trbušnjaka, bežanje u zdrav razum... Bile su hiljade i hiljade sklekova, a sada su milijarde i milijarde. Već radim milione i milione sklekova koji polako prelaze u milijarde. Ja bih sada mogao da radim dva sata sklekove i to bi bio uvod za jedan lakši trening -  pričao je Golubović u filmu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading