ŠOK SNIMAK IZ ZABELE! Golubović brani sina: Tog smarača Lazar nije udario

Autor:

Hronika

24.06.2019

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je policija privela Lazara Đukića sina Aleksandra Kristijana Golubovića, zbog sumnje da je u parku u centru Beograda letvom razbio nos Urošu P. (34), njegov otac se audio-porukom obratio javnosti iz Zabele, gde služi zatvorsku kaznu zbog trgovine narkoticima.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Kristijan Golubović sa naslednikom

Golubović je juče na društvenoj mreži postavio audio-poruku, u kojoj je izneo svoju verziju tuče u kojoj je učestvovao njegov naslednik, naglasivši "da je njegov sin fino vaspitan i nimalo agresivan i u normalnom radnom odnosu".

Ići će i na poligraf

Kristijan tvrdi da njegov najstariji sin "sigurno nije nikoga udario".

- Spreman je da to potvrdi i na poligrafu! Veoma ružno i zlonamerno je da se jedan normalan, kulturan i miran dečak blati po medijima samo zato što sam ja njegov otac i, nažalost, imao sam neke veze s kriminalom - poručio je Kristijan.

On je u svom audio-obraćanju naglasio "da zluradi hejteri i zlonamerni kvazinovinari ne mogu bez njega".

- Kleveću, lažu, izmišljaju i smišljaju. Izvrću stare, nove priče o meni i kače ih meni na grbaču - opleo je Kristijan.

- Notorna je laž da je moj sin Lazar iz čista mira nekakvom letvom u nos udario nekakvog "momka". Moj sin je tog jutra bio s društvom u parkiću ispred svoje zgrade. Prišla mu je pijana osoba, starija 10 godina od njega, s namerom da ga maltretira. Moj sin ga je odgurnuo od sebe, a tom smaraču je prišao dečko s crvenim kačketom i rukom mu je zadao kratak udarac u nos - rekao je Golubović i nastavio:

- Lazar nije odlazio s tog mesta, a nije ni imao razloga. Kasnije su došli policajci i samo njega priveli. Ovo je i sam ponovio u policiji, a tužilaštvo i sud treba da utvrde ko je nasilnik koji je smarao duplo mlađu decu u parku i ko je njega čuknuo u nos.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading