Najbizarniji momenat na Kosovu! Čadež: Zaplena dečijih paketića nema logično objašnjenje

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

28.01.2019

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsenik Privredne komore Srbije (PKS) Marko Čadež izjavio je danas da potez Prištine da zapleni 140 svetosavskih paketića namenjenih osnovcima u Goraždevcu i Osojanu nema ni jedno logično objašnjenje i da se radi o "stvarno bizarnom momentu".

RepublikaFoto: Tanjug/O. TOSKIĆ
Marko Čadež

On je za RTS rekao da su ranije, u najgorim momentima ljudi uspevali da šalju humanitarnu pomoć, što je sada onemogućeno, ističući da će to uskoro biti rešeno.

Govoreći o taksama od 100 odsto koje je Priština uvela na robu iz Srbije i BiH, Čadež je rekao da očekuje da Priština donese logičnu odluku i da se ponovo uspostavi ranija saradnja.

 

 


- Naši proizvodi i sirovine koriste se u fabrikama na Kosovu, svima to ne odgovara - rekao je Čadež i ponovio da nema ni jedne ozbiljnije političke figure i međunarodne organizacije koja nije rekla ili naglasila da takse moraju da se ukinu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading