Šta loto statistika otkriva o dobitnicima! Ovaj znak Zodijaka pogađa sedmicu ko od šale, a evo šta im astrolog poručuje!

Autor:

Vesti

11.12.2018

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ste rođeni u ovom znaku ili vam je podznak, moguće je da ste ove godine ostvarili neki veći dobitak u igrama na sreću pošto je, na primer, jedinu ovogodišnju loto sedmicu dobio igrač rođen upravo u pomenutom znaku.

Foto: facebook.com/Zodiac Signs and Horoscopes
Foto: Ilustracija

U pitanju su srećni Strelčevi!

Loto groznica i večeras trese Srbiju jer je premija pred večerašnje izvlačenje dogurala do fenomenalnih 5.200.000 evra, što je ujedno i najveći očekivani dobitak u istoriji Državne lutrije Srbije (DLS).

Kako se premija za sedmicu povećavala, srazmerno s tim raslo je i interesovanje za loto, pa su se, pored redovnih igrača, u trku uključili i oni koji se do sada nisu okušavali u igrama na sreću.

Dve loto plus sedmice od 1,8 miliona evra i 120.000 evra osvojili su Devica i Rak

Kao što rekosmo, loto sedmicu od oko 300.000 evra, koja je izvučena 9. januara ove godine, kako navode u DLS, pogodio je Strelac iz Rakovice.

RepublikaFoto: pixabay.com
Strelčevi srećnici

Dve loto plus sedmice od 1,8 miliona evra i 120.000 evra izvučene su 19. januara i 16. marta ove godine osvojili su Devica i Rak, oboje iz Beograda, dok su dobitnici džokera u maju i novembru bili Rak iz Banjaluke (226.000 evra) i Riba iz Despotovca (više od 300.000 evra). Zanimljivo, svi navedeni dobitnici su bili muškarci.

Loto brojke za 2018.

  • 5 najčešće izvlačen broj (26 izvlačenja)
  • 12 najmanje izvlačen broj (10 izvlačenja)
  • 69 puta izvučena dva uzastopna broja
  • 10 puta izvučena tri uzastopna broja
  • 1 put izvučena četiri uzastopna broja
  • 1 put izvučeno pet uzastopnih brojeva
  • 94. kolo jedinstveno po tome što su izvučeni samo neparni brojevi

Astrolog Vladimir Vlajić dodaje da će Strelce i dalje pratiti sreća i da bi obavezno morali da uplate tiket.

- Ljudi koji u ovom momentu imaju jako peto i osmo polje u okviru svog horoskopa imaju definitivno najviše šansi u igrama na sreću, a to su upravo Strelčevi. Odmah za njima sreća se smeši rođenima u znaku Ovna, ali samo onima u podznaku, koji šanse za dobitak imaju sve do kraja godine - poručuje Vlajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading