STAVILI JOJ PIŠTOLJ NA ČELO I PRETELI UBISTVOM! Detalji jezivog napada razbojnika na baku (85) kod Obrenovca! MALO IM BILO ŠTA SU NAŠLI U KUĆI, PA JE PROBUDILI USRED NOĆI!

Autor:

Vesti

15.03.2024

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećna žena para više nije imala, pa je dala sav zlatni nakit.

STAVILI JOJ PIŠTOLJ NA ČELO I PRETELI UBISTVOM! Detalji jezivog napada razbojnika na baku (85) kod Obrenovca! MALO IM BILO ŠTA SU NAŠLI U KUĆI, PA JE PROBUDILI USRED NOĆI!

Foto: Shutterstock

U noći 12. marta, 85-godišnja baka iz okoline Obrenovca doživela je traumatično iskustvo kada su je dvojica razbojnika opljačkala u njenom domu. Dok je spavala, razbojnici su pretraživali njenu kuću u potrazi za vrednim stvarima, a da baka nije bila ni svesna da su joj lopovi u kući.

Međutim, kako su među bakinim stvarima našli samo 100.000 dinara koje je žena sakupljala za "crne dane", razbojnici su je probudila i tražili da im kaže gde drži još novca. 

Oni su nesrećnoj ženi vezali oči i pretili da će je ubiti.

- Dvojica maskiranih razbojnika ženi su držali pištolj na glavi i pretili da će je ubiti, ako ne da još novca i ako kasnije pozove policiju. Nesrećna žena para više nije imala, pa je dala sav zlatni nakit - kaže sagovornik Telegrafa.

O slučaju je obaveštno Osnovno javno tužilaštvo u Obrenovcu.

Potraga za razbojnicima je u toku, a žena srećom nije povređena.

Podsećamo, dve mlade devojčice iz Srbije uhapšene su u utorak popodne u Švajcarskoj nakon što su pokušale da provale u jednu porodičnu kuću. Do incidenta je došlo u Vangenu u blizini švajcarskog grada Zoloturn. Prema kantonalnoj policiji Zoloturna, dve devojčice su pokušale da provale u porodičnu kuću.

Kako prenose švajcarski mediji, u pitanju su devojčice iz Srbije koje navodno imaju samo 12 i 14 godina. One su uhvaćene nakon anonimne dojave policiji. Mediji pišu da je policijska patrola zaustavila dve devojčice oko 13 sati kada su pokušale da provale u kuću u nameri da je opljačkaju.

Više o tome pročitajte ovde.

.Bonus video



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading